TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Új név a nemzetközi profi palettán: Sényei László

2013.06.08. 13:03 td_axl

senyei-laszlo.jpg

Miután többször is viszonylag könnyen behúzta az amatőr mma magyar bajnoki címet, úgy éreztük, munkája és sporthoz való hozzáállása alapján nyergeljen át  a profik táborába Sényei László. Első mérkőzését Oroszi Bertold ellen hozta le első menetes tko-val. Második ütközetére Gyulán, Radnóti Dániel ellen került sor, ami fél perces tko-t ért meg.

Sényei vs Radnóti

Ezek után Brunner Tihamér barátunk kiváló menedzselése alatt megkaptuk a lehetőséget a legrangosabb horvát mma gálán,a Final Fighting Championship égisze alatt. A horvát mma mára nagyon kinőtte magát, ezt éreztük is az ellenfélen: Ivan Gluhak (8-6-0), aki gyakorlatilag minimum 2 menetet vitt ponttal, így már esélyes lett volna pontozásos győzelme, de a 3. menet végén még Lackó szeretett volna valamit... Felkerült a srácra a háromszög, amiből már előtte többször menekült, ahogy most is megpróbálta, de gyönyörűen beváltott egy karfeszre Laci, onnan már nem volt exit. Európai szinten is komoly rendezvény volt, több mint 10 csatornán ment élőben a gála. Ez a győzelem okot adott a szervezőknek, hogy megnézzék Ivica Truscek -a jelenlegi horvát 77kg legjobban csengő neve- ellen mit hozunk le. Elvállaltuk a munkát! Jövő péntek, Sényei László vs. Ivica Truscek az FFC-ben!!! Nagy lehetőség! Szurkoljatok!

via Halmi Viktor

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr395350919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása