TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Rampage Jackson megérkezett a Bellator MMA-hoz

2013.06.04. 21:31 td_axl

rampage.jpgSok pletykát lehetett hallani már arról, hogy hol folytatja Rampage pályafutását az UFC utána. Tegnap még a koreai ONE Fc volt képben, de aztán mára egész más lett a farba. Rampage aláírt a SPIKE TV-vel és a Viacom-al egy exkluzív szerződést, melynek értelmében a Bellator MMA harcosaként és a TNA wrestling pankrátoraként nyomja tovább. Nagyjából hasonló úton jár, mint King Mo, aki azonban igencsak elhasalt a nagy Bellator érkezését követően Newton ellen tavasszal.

Rampage állítása szerint élete álmát éli ezzel a szerződéssel és szerinte ha a bunyós társadalom meglátja majd, mit is nyújt számára ez a megállapodás, akkor az UFC szerződés nem lesz tovább oly vonzó. Megreformálja az MMA világát, ezt állítja a korábbi Pride Fc és UFC sztár. 

A félnehézsúly tehát erősödik a szervezetnél egy nagy névvel és még mindig egy komolynak tekinthető tehetséggel. A bajnok el lesz kényeztetve kihívásokkal a jövőben, igaz Pumukli? 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr255344422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

metadata 2013.06.05. 09:12:20

Bárcsak összejönne egy meccs vele Attilának. Nem félteném egy percig sem, a kellő motiváció meglenne az biztos. Valószínűleg feljebb repítené a győzelem a 10-es listán és a nevét is jobban megismernék az USA-ban.
süti beállítások módosítása