TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Cyborg vs Coenen címmeccs jön

2013.04.08. 20:53 td_axl

cyborg_coenen_weigh_in_medium.jpg

A hétvégi Invicta 5 során tért vissza Cris Cyborg 16 hónapos eltiltását követően. Közel másfél éve turpisságokat találtak nála a cuccteszten és hát valljuk be, nem lepődtünk meg annyira ezen a dolgon. Azt nem tudom, hogy az Invicta mennyire tolja a harcosaira az atlétikai bizottság embereit, de Cyborg ellenállhatatlan volt szombaton, nem látszott rajta a kihagyás. Igaz, ehhez kellett egy késői beugró kisnyugdíjas Muxlov, az orosz csak statiszta volt, bár megdolgozott a pénzéért, rendesen bírta a törődést.

Szóval legközelebb csak június környékén jön Invicta, de az már most kiderült, hogy a főmeccset Cris Cyborg vívja majd, ellenfele pedig nem más lesz, mint Marloes Coenen. A két hölgy korábban már találkozott, Cyborg 2010-ben Coenen ellen védett címet. Marloes a Golden Glory növendékeként technikailag egészen rendben van, de akkor nem tudott mit kezdeni a brazil nyomásával. Kikapott Santos ellenében, de következező meccsén már ismét címért ment egy súllyal lejjebb, amit be is húzott Kaufman ellen. 

Cyborg közben elveszítette a címét, de ezt a már említett cuccteszt miatt, nyolc éve veretlen, Ronda Rousey kell neki, persze ha az UFC nem akarja mindenáron brutális fogyasztásba hajszolni. Ehhez kezdésként megteszi a Coenen elleni visszavágó, ami mellesleg az Invicta pehelysúlyú címéért megy majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr415212346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása