TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

UFC on Fuel 9: Mousasi vs Latifi gála mérkőzései

2013.04.07. 13:16 td_axl

d4a_3288.0_standard_730.0.jpg

Tegnap este Stockholmban jött az UFC on Fuel 9: Mousasi vs Latifi gála, melyet élőben nézhettetek az általunk biztosított stream-link lévén. Alexander Gustafsson kiesésével a gáláról sokan fanyalogni kezdtek, hogy nem sokat ér a fight card, de a srácok igencsak kitettek magukért. A gála mérkőzéseit ezen a linken tudjátok visszanézni.

Jöjjön pár rövid összefoglaló videó. A főmérkőzésen Gegard Mousasi körbekergette a ketreceben a Gustafssont helyettesítő Latifit, de sosem mászott rá igazából, jab-ekkel húzta le a svéd srác arcáról a bőrt. Mint kiderült, Gegard térde ismét megsérült a felkészülés során, műtétre lesz szükséges, vagyis 2012 után akár ismét kieshet egy évre az UFC-ben éppen csak bemutatkozó harcos. Azt eddig is tudhattuk, hogy nem szívesen megy le földre birkózók ellen Mousasi, de térdsérülésével ez így még inkább érhető. Ráadásul influenzával is küszködik, szóval örülhet a gála, hogy volt főmeccs, Gegard meg annak, hogy lehozta győzelemmel. 

Aztán Ross Pearson fogadta az UFC-nél  Ryan Couturet, Randy fiát. Nem sokan várták Ryant győztesként a meccsen, ahogy én sem, de az elsőben okos bunyóval neutralizálni tudta Pearson kezeit, dirty boxing és a nyomulás a rácsoknál hatékony volt erre. De nem tartotta nyomás alatt Pearsont, aki villantott és le is rendezte a kis Couturet.

Matt Mitrione és Phiel De DeFries bunyójáról nem sokat lehet írni, hiszen 19 másodpercre volt szükséges Mitrione-nak a győzelemre egy TKO-írtást követően. Mitrionet ugyan még néha zavarják a hangok a fejében, elmondása szerint, de az UFC kirúgástól megmenekült, DeFries esetében azonban ez nem biztos.

Nagyon sok jó meccs volt még a gálán, ezeket a fent linkre kattintva meg tudjátok nézni. Brad Pickett és Mike Easton igazi háborút csinált, bemutattak mindent, amiről az MMA szól. Diego Brandao továbbra is komolyan fejlődik, nagyszerű fojtással nyert.

d4a_0876.0_standard_730.0.jpg

Meg kell valljam továbbá, hogy Connor McGrgor fan lettem. A Buchinger Ivánt decemberben legyőző ír harcos most mutatkozott be az UFC-ben, hasonló stílusban, mint Iván ellen: ellenállhatatlanul, bármilyen szögből támadva, lézerpontosan operált. Nagy tehetség, kérdéses, hogy a hirtelen jött pénz és hírnév mennyire mászik az agyára. Dana komolyan tervez vele, Bostonba akarják legközelebb vinni, az USA legnépesebb ír városát őrjítenék meg Connor bunyójával. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr755205422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása