TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Invicta FC 5: Cris Cyborg rombolt

2013.04.06. 17:44 td_axl

Invicta 5.jpg

Az előzetesen várt színvonalú mérkőzéseket hozott az Invicta FC hajnalban megrendezett ötödik gálája. A Kansas Cityben lezajlott esemény egyik legjobban várt összecsapását az eltiltás után visszatérő Cyborg Santos vívta az orosz Fiona Muxlow ellen. Az egyértelművé vált már a gongszó után, hogy Cyborg ugyanott szeretné folytatni, ahol azt a Strikforce-nál abbahagyta, esélyt sem adott Muxlow-nak, és alig 4 perc alatt legépelte.

Sarah Kaufman és Leslie Smith csatája kapta az ’Est mérkőzése’ díjat, melyen –vitatható- megosztott pontozással Kaufmant hozták ki a bírák a végén győztesnek, amibe aztán Smith elég nehezen nyugodott bele, állítólag a backstageben nem kis hisztit rendezett le.

A gála egyik legszebb győzelmét Rose Namajunas (Pat Barry barátnője) szállította, 12 másodperc alatt egy olyan repülő karfeszítést adott el Kathina Catron-nak, amit szerintem még Ronda Rousey is megtapsolt otthon a kanapén.

Az osztrákok reménységének nem sikerült túl jól a tengeren túli bemutatkozás, Jasminka Cive egy karfeszítés után kapitulált az ausztrál Bec Hyatt által. Az ausztrálok üdvöskéje nem szépen fejlődik, nem lennék meglepődve, ha előbb utóbb az UFC-nél kötne ki.

A főmérkőzés tette fel az i-re a pontot az est végén, melyen egészen a negyedik menetig csépelték egymás a csajok, ahol azonban szintén karfeszítéssel Michelle Waterson húzta be –szó szerint- a győzelmet, és ezzel a bajnoki öv is az ő derekára kerülhetett fel, gyarapítva ezzel a Greg Jackson vezette csapat bajnokainak névsorát. Összességében remek kis estet produkáltak az amazonok a 13 összecsapás során, és a növekvő színvonal azt is jelzi, hogy a szervezet vezetése is jól végzi munkáját. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr995204268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása